کنسرو تن ماهی در بین ایرانیان یکی از محبوت ترین غذاها محسوب میشود. تن ماهی از فرانسه وارد ایران شده است. ناپلئون بناپارت سردار فرانسوی در در طول جنگهای خود، متوجه کمبود غذا در سپاهش شد و اعلام کرد که هرکسی بتواند شیوهای ابداع کند که غذاها به مدت طولانیتری سالم باقی بماند به او جایزه خواهد داد و بعد از 8 سال فردی موفق به انجام این کار شد. محتویات این کنسرو ماهی تون، فلفل دلمه ای، قارچ، ذرت، نخود سبز، هویج، روغن زیتون و نمک است. ماهی تن نام چند نوع ماهی بزرگ اقیانوسی از خانواده scombridea است. سرعت حرکت این ماهی بسیار بالا است. گوشت ماهی تن صورتی یا قرمز تیره است. علت قرمزی گوشت آنها، میزان زیاد میوگلوبین است. ماهی تن دارای پروتئین و ویتامین بالایی است. گروه صنعتی تحفه در تولید محصولات خود از مواد باکیفیت استفاده میکند. روغن مصرفی در این کنسرو ماهی تن روغن مایع مجاز است و نمک استفاده شده در تهیه این کنسروماهی تون با ویژگیهای مندرج در استاندارد ملی مطابقت دارد و در مورد قوطی مورد استفاده در این محصول باید کفت با استاندارد ملی مربوطه مطابقت دارد و سطح خارجی آن در برابر خوردگی احتمالی مقاوم است. تمامی محصولات این واحد دارای استاندارد اتحادیه اروپا و قابل عرضه در بازارهای اروپا می باشند.
کنسرو تن ماهی در بین ایرانیان یکی از محبوت ترین غذاها محسوب میشود. تن ماهی از فرانسه وارد ایران شده است. ناپلئون بناپارت سردار فرانسوی در در طول جنگهای خود، متوجه کمبود غذا در سپاهش شد و اعلام کرد که هرکسی بتواند شیوهای ابداع کند که غذاها به مدت طولانیتری سالم باقی بماند به او جایزه خواهد داد و بعد از 8 سال فردی موفق به انجام این کار شد. محتویات این کنسرو ماهی تون، فلفل دلمه ای، قارچ، ذرت، نخود سبز، هویج، روغن زیتون و نمک است. ماهی تن نام چند نوع ماهی بزرگ اقیانوسی از خانواده scombridea است. سرعت حرکت این ماهی بسیار بالا است. گوشت ماهی تن صورتی یا قرمز تیره است. علت قرمزی گوشت آنها، میزان زیاد میوگلوبین است. ماهی تن دارای پروتئین و ویتامین بالایی است. گروه صنعتی تحفه در تولید محصولات خود از مواد باکیفیت استفاده میکند. روغن مصرفی در این کنسرو ماهی تن روغن مایع مجاز است و نمک استفاده شده در تهیه این کنسروماهی تون با ویژگیهای مندرج در استاندارد ملی مطابقت دارد و در مورد قوطی مورد استفاده در این محصول باید کفت با استاندارد ملی مربوطه مطابقت دارد و سطح خارجی آن در برابر خوردگی احتمالی مقاوم است. تمامی محصولات این واحد دارای استاندارد اتحادیه اروپا و قابل عرضه در بازارهای اروپا می باشند.
محتویات این کنسرو تهیه شده ازماهی تن ۴۱.۱ درصد، سبزیجات ۵۰ درصد ( قارچ ، ذرت ، نخود سبز ، هویج )، روغن مایع ۸ درصد و نمک ۰.۰۹ درصد است. این محصول 390 گرم و حاوی ذرت شیرین، نمک طعام، شکر و آب است. ابعاد این کنسرو 3 × 10.5 × 10.5 سانتیمتر است. میزان ارزش غذایی در هر 160 گرم (یک قوطی کنسرو) طبق اطلاعات سازمان غذا و دارو 266.11 کیلو کالری انرژی، 12.8 گرم چربی، 1.44 گرم نمک، 3.38 قند و 0.13 اسیدهای چرب ترانس است. وزن بسته بندی این کنسرو 180 گرم است.
مصرف کنسرو ماهی دو بار در روز میتواند یک منبع غذایی سرشار از پروتئین، اسیدهای چرب غیراشباع، ویتامینهای گروه A ,B ,E و سلنیوم باشد. همچنین امگا3 که ماده ای است که برای جلوگیری از التهابات بسیار مفید است. وجود املاح و مواد معدنی موجد در ماهی برای داشتن بدنی شاداب لازم است
در خرید یک کنسرو ماهی اولین نکته توجه به تاریخ انقضای آن است و قوطی هیچ ضربه خوردگی و ورم نداشته باشد. در روش تهیه آن باید بدانید که قبل از استفاده قوطی کنسرو آن را بیست دقیقه در آب بجوشانید تا تمام خطرات مسمومیت از بین برود. مسمومیت بسیار رایج کنسروهای خوراکی مسومیت بوتولیسم است. نگهداری کنسروها در شرایط نامناسب باعث فساد سریعتر آن میشود. غذاهای بسیاری با کنسرو تن ماهی میتوانید درست کنید، از انواع سالادها بگیر تا استفاده در پلوها و ماکارونیها. این محصول علاوه بر داشتن ماهی غذایی آماده برای شما محصوب میشود. علاوه بر داشتن ماهی میتوانیذ از وجود سبزیجات در آن لذت ببرید.