در مواد اولیهی بیشتر وعدههای غذایی که در طول روز استفاده میکنیم، روغن وجود دارد. در غذاهای ایرانی نیز این موضوع را نمیتوان انکار کرد. هرگاه با نام روغن مواجه میشویم، چربی در ذهنمان تداعی میشود؛ اما روغن پایهای گیاهی دارد و درصورتیکه از گیاه گرفته شده باشد، میتواند برای بدن مفید باشد.
در مواد اولیهی بیشتر وعدههای غذایی که در طول روز استفاده میکنیم، روغن وجود دارد. در غذاهای ایرانی نیز این موضوع را نمیتوان انکار کرد. هرگاه با نام روغن مواجه میشویم، چربی در ذهنمان تداعی میشود؛ اما روغن پایهای گیاهی دارد و درصورتیکه از گیاه گرفته شده باشد، میتواند برای بدن مفید باشد.
روغن ذرت جزو روغنهای مفید و سالم محسوب میشود که تحمل درجه حرارت بالا و وجود ویتامینهای E و امگا 6 از ویژگیهای بارز آن است. این نوع روغن برای پختوپز، سرخکردن و سالاد مناسب است و میتواند در آشپزی، نیاز شما را بهیکباره برطرف کند. روغن ذرت «مازولا» حاوی 1.8 لیتر روغن است که در بطری پلاستیکی بستهبندی شده و در هر 16 میلیلیتر، 137 کیلوکالری انرژی و 22.5 گرم چربی دارد.
بیشتر وعدههای غذایی که در طول روز استفاده میکنیم، در موا