کيک صبحانه سيب و دارچين 20 عددي

کيک صبحانه سيب و دارچين 20 عددي

آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می شوند. 

  • توضیحات
  • تیزر ها
  • نظرات کاربران

گونه ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستان شناسان این خوراک از زمان های باستان وجود داشته است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می کند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمده است. آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می شوند. کیک ها به طور کلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیک های اسفنجی و چرب یا کیک های کره ای تقسیم می شوند. تفاوت کیک های کره ای با کیک های اسفنجی در اینست که برخلاف کیک های اسفنجی حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط به هم زدن شکر و تخم مرغ بوجود نیامده است بلکه عامل اصلی در بوجود آمدن حباب در این نوع کیک ها، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است. همچنین کیک کره ای از نظر وزنی سنگین است درصورتی که سبک بودن، از ویژگی های یک کیک اسفنجی است. کیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک می شود و به همین علت در روش های تزیینی معمول است که سطح کیک بطور کامل با مواد پوشانده شود. بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا بوجود آمده و باعث دوام بیشتر کیک خواهد شد. کیک ها ممکن است با توجه مناسبتی که برای آن ها در نظر گرفته شده طبقه بندی شود. به عنوان مثال، کیک عروسی و کیک تولد از جمله کیک هایی هستند که در درجه اول با توجه به جشنی که برای آن ها در نظر گرفته شده، شناخته می شوند.