امروزه شرایط خانوادهها و ماشینی شدن موجب شده است که افراد وقت کمتری برای آشپزی داشته باشند. با عرضه محصولات کنسروی در بازار بسیاری از این قبیل مشکلات برای خانوادهها رفع شده است. در روزهایی که وقت برای پختن غذا نداریم کنسروها میتوانند جایگزین مناسبی باشند. از فواید این کنسروها حفظ حالت طبیعی مواد غذایی، نگهداری طولانی مدت، حمل آسان، سلامت غذا، تنوع و قیمت ارزان است.
امروزه شرایط خانوادهها و ماشینی شدن موجب شده است که افراد وقت کمتری برای آشپزی داشته باشند. با عرضه محصولات کنسروی در بازار بسیاری از این قبیل مشکلات برای خانوادهها رفع شده است. در روزهایی که وقت برای پختن غذا نداریم کنسروها میتوانند جایگزین مناسبی باشند. از فواید این کنسروها حفظ حالت طبیعی مواد غذایی، نگهداری طولانی مدت، حمل آسان، سلامت غذا، تنوع و قیمت ارزان است.
کنسروهای تن ماهی سرشار از امگا 3 هستند. اسیدهای چرب امگا 3 از آن دسته از چربیهای مفید برای بدن ما هستند. تن ماهی غنی از پروتئین است. سطح پروتئین موجود در تن ماهی تقریبا 2 برابر تخم مرغ است. تن ماهی تحفه سرشار از ویتامین های ب۱، ب۳ و ب۶ است. یکی دیگر از فواید ماهی کمک به سم زدایی بدن است.
وزن این تن ماهی 150 گرم است. مواد تشکیل دهنده آن نمک طعام، فیله ماهی هوور و روغن مایع است. روغن مصرفی در این کنسرو ماهی تن روغن مایع مجاز است و نمک استفاده شده در تهیه این کنسروماهی تون با ویژگیهای مندرج در استاندارد ملی مطابقت دارد و در مورد قوطی مورد استفاده در این محصول باید کفت با استاندارد ملی مربوطه مطابقت دارد و سطح خارجی آن در برابر خوردگی احتمالی مقاوم است. ابعاد این تن ماهی 4 × 8 × 8 سانتیمتر است. ارزش غذایی موجود در هر 180 گرم 309.16 کیلوکالری انرژی، 27 گرم چربی و 2.1 گرم نمک است. اسیدهای چرب ترانس و قند موجد در این تن ماهی 0 است.