بهترین گزینه برای زمانی که زمان یا حوصلهی درستکردن غذا ندارید اما غذایی پرخاصیت میخواهید، کنسرو ماهی تن است. برای مزه بهتر و ماندگاری بیشتر کنسرو ماهی تن در روغن نگهداری میشود. ماهی یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که توسط شرکت تحفه بهصورت کنسرو درآمده است. محصولی که میبینیم کنسرو ماهی تون با شوید تحفه مقدار 180 گرمی است. همانطور که از نام این محصول مشخص است، این تن ماهی با شوید طعمدار شدهاست. شوید علاوه بر ایجاد عطر و طعم لذیذ دارای خواص بسیاری اعم از رفع کمردردهای عضلانی، رفع ناراحتی معده، رفع بیخوابی، جلوگیری از پوکی استخوان، سبب آرامش اعصاب دارد. شوید سرشر از آنتی اکسیدان و فیبر است که سبب کاهش کلسترول میشود و از بروز تنگی عروق و سرطان روده جلوگیری میکند.
بهترین گزینه برای زمانی که زمان یا حوصلهی درستکردن غذا ندارید اما غذایی پرخاصیت میخواهید، کنسرو ماهی تن است. برای مزه بهتر و ماندگاری بیشتر کنسرو ماهی تن در روغن نگهداری میشود. ماهی یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که توسط شرکت تحفه بهصورت کنسرو درآمده است. محصولی که میبینیم کنسرو ماهی تون با شوید تحفه مقدار 180 گرمی است. همانطور که از نام این محصول مشخص است، این تن ماهی با شوید طعمدار شدهاست. شوید علاوه بر ایجاد عطر و طعم لذیذ دارای خواص بسیاری اعم از رفع کمردردهای عضلانی، رفع ناراحتی معده، رفع بیخوابی، جلوگیری از پوکی استخوان، سبب آرامش اعصاب دارد. شوید سرشر از آنتی اکسیدان و فیبر است که سبب کاهش کلسترول میشود و از بروز تنگی عروق و سرطان روده جلوگیری میکند.
برای تامین مواد ضروری بدن، بهتر است حداقل هفتهای 300 گرم ماهی مصرف کنیم. اگر برایتان مقدور نیست ماهی نگهداری کنید، کنسرو ماهی جایگزینی عالی و مفید برای ماهی تازه است تا از خواص ماهی بهرهمند شوید. این غذا را میتوانید با نان، برنج، نودل یا بهتنهایی میل کنید و از آبلیمو، رب گوجه و هرچه که دوست داشتید، برای طعمدار کردن آن بهره ببرید. این تن ماهی با شوید طعمدار شده است و دیگر نیاز به طبخ سبزی یا شوید پلو نیست. میزان ارزش غذایی در هر 180 گرم از این تن ماهی، طبق اطلاعات سازمان غذا و دارو، 558.828 کیلو کالری انرژی، 20.4 گرم چربی، 1.8 گرم نمک، 0.018 گرم اسیدهای چرب ترانس بوده و فاقد قند است.
طبق توصیه کارشناسان حتما کنسرو تن ماهی را قبل از مصرف باید ۲۰ دقیقه در آب جوشاند و سپس مصرف کرد تا احتمال مسمومیت با آن به حداقل برسد. هنگام جوشاندن تن ماهی دقت کنید که حتما بعد از اینکه آب جوش آمد زمان جوشیدن تن ماهی را درنظر بگیرید. همچنین اگر کنسرو تن ماهی، متورم یا ضربه خورده باشد، نباید از آن استفاده کرد.