شرکت پخش مروارید زرین پارس MZP بیسکویت بدون قند ۳۰۰ گرمی فرخنده

بیسکویت بدون قند ۳۰۰ گرمی فرخنده

یکی از مهم‌ترین درخواست‌ها و تقاضاهای مشتریان و مصرف‌کنندگان فرخنده در طی سال‌های گذشته، تولید یک بیسکویت سالم و بدونِ قند بود که سرانجام پس از مطالعات طولانی و کار کارشناسی دقیق توسط یک تیم خبره در فرخنده، این محصول همزمان با ۶۰ سالگی فرخنده تولید شد.

 

  • توضیحات
  • تیزر ها
  • نظرات کاربران

یکی از مهم‌ترین درخواست‌ها و تقاضاهای مشتریان و مصرف‌کنندگان فرخنده در طی سال‌های گذشته، تولید یک بیسکویت سالم و بدونِ قند بود که سرانجام پس از مطالعات طولانی و کار کارشناسی دقیق توسط یک تیم خبره در فرخنده، این محصول همزمان با ۶۰ سالگی فرخنده تولید شد.

 

این نخستین بار است که یک بیسکویت بدون قند (کمتر از نیم درصددر کشور مطابق با استانداردهای روز جهانی تولید و عرضه می‌شود.

نکته جالب توجه اینکه در گذشته برخی از شرکت‌های داخلی عمدا یا سهوا به اشتباه ادعای تولید بیسکویت بدون قند را داشته اند، (عدم تطابق این ادعا با میزان قند موجود در این محصولات معمولا در جداول ارزش غذایی درج شده بر روی بسته بندی آنها به سهولت قابل شناسایی استاما این اولین بار است که یک بیسکویت بدون قند به معنای واقعی و حرفه‌ای توسط فرخنده تولید شده و این ادعا توسط آزمایشگاه‌های معیار که همکار اداره استاندارد و سازمان غذا و دارو هستند، تایید شده است.

 

طبق جدول ارزش غذایی سازمان غذا و دارو که بر روی بسته‌بندی این محصول درج شده، مقدار قند در هر ۵۵ گرم از این محصول فقط ۰٫۱۹ گرم است که برای اولین بار در کشور یک بیسکویت با این مقدار قند عرضه می شود.

 

بر اساس معتبرترین استانداردهای بین المللی در کشورهای آمریکا و کانادا، این میزان قند در محصول بیسکویت، تعریف صحیحی از محصول بدون قند را ارائه می دهد.

در این محصول از شیرین‌کننده «سوکرالوز» که مورد تایید اداره کل استاندارد ایران و سازمان غذا و دارو است، استفاده شده است.

سوکرالوز یک شیرین‌کننده بدون ضرر است چرا که به هیچ عنوان جذب بدن نمی‌شود، همچنین میزان قند خون و ترشح انسولین را در کوتاه و بلندمدت تحت تأثیر قرار نمی‌دهد، در نتیجه یک شیرین‌کننده مناسب به ویژه برای دیابتی‌ها به حساب می‌آید.

سازمان‌های غذایی بین المللی مطرح همچون سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) و سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA) این شیرین‌کننده را تایید کرده‌اند و در بسیاری از محصولات در سطح بین المللی از آن استفاده می‌شود.